Hinnasto

Tatuoinnit


Aloitushinta kaikissa tatuoinneissa on 120-150€.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Tatuoinnin hinta sisältää suunnittelun, etukäteen tehtävän taiteellisen työn sekä tekovaiheen. Hintaan kuuluu yksi luonnos, jonka näet tullessasi varatulle tatuointiajalle. Jokainen tatuointi hinnoitellaan omana kokonaisuutenaan.

Kysy lisää hinnoittelusta Anulta tai Erikalta.

Takuu

Tatuointiin kuuluu takuu, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta (kämmenselkä, sormet sekä jalkaterän sivun tatuoinnit). Mikäli huomaat tatuoinnissasi korjattavaa, olethan yhteydessä tatuoijaasi 2kk sisällä tatuoimisesta. Hoitovirheestä (mm. Tulehdukset, hoitamatta jättäminen) johtuvat korjaukset eivät kuulu takuuseen, joten muistathan noudattaa hoito-ohjeita.
Tatuoija ei ole vastuussa tai velvollinen korvaamaan tatuoinnin jälkeen syntyneistä jälkikomplikaatioista johtuvia kuluja. Esimerkiksi väri- tai materiaaliallergiat, tulehdukset, likaantuneet vaatteet jne. Tatuoija ei ole velvollinen korvaamaan iholle aiheutuneita muutoksia tai niiden poistoa, esimerkiksi arven liikakasvu.

Peruutukset

Tatuointiaika tulee perua ottamalla yhteyttä suoraan tatuoijaan sähköpostitse.

Tatuoijan peruessa/siirtäessä aikaa emme ole vastuussa peruutuksesta aiheutuneista välillistä kuluista, kuten matkustus- ja majoituskulut.

Lahjakortit


Meiltä saat sähköiset lahjakortit tatuointeihin myös etänä. Lahjakorttia ostaessasi, sinun tulisi tietää kummalta tatuoijalta lahjakortin saaja tatuoinnin haluaa. Ostaja valitsee lahjakortin summan. Tatuoinilahjakortit ovat artistikohtaisia, eli käyvät ainoastaan artistille, jolta lahjakortti on ostettu.

Tatuointilahjakortit ovat voimassa 1 vuoden ostopäivästä. Emme lunasta vanhentuneita lahjakortteja, emmekä vaihda lahjakortteja rahaksi. Lahjakortin voimassaoloaikaa ei voi pidentää.

Olemme avoinna ajanvarauksesta, joten ostaaksesi lahjakortin ota yhteyttä suoraan tatuoijaan sähköpostitse tai instagramissa.