Varausmaksu ja peruutukset


Varausmaksu toimii vakuutena siitä, että olet sitoutunut ottamaan tatuoinnin loppuun asti ja olet sitoutunut tulemaan paikalle ajoissa, sinulle varattuna aikana. Varausmaksu ei ole tatuoinnin lopullinen hinta, eikä se kata tatuoinnin suunnittelua. Suunnittelu on laskettu tatuoinnin hintaan.

Ajanvaraus astuu voimaan, kun olet maksanut ajanvarausmaksun, 50e.

Varausmaksu maksetaan maksulinkin kautta. Lähetän sinulle puhelimeen maksulinkin, joka vie sinut maksupalveluun.

Varausmaksu tulee maksaa 7 vrk sisällä maksulinkin saapumisesta. Mikäli maksusuoritusta ei näy, peruuntuu ajanvaraus automaattisesti. Mikäli et saa maksulinkkiä viikon sisään, laitathan viestin.

Ajanavaraus on sitova ja varausmaksua ei palauteta, mikäli asiakas peruu vahvistamansa ajan. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, mikäli tatuoija joutuu perumaan varatun ajan, eikä uutta aikaa saada järjestymään kohtuullisessa ajassa, 6kk sisään.

Varausmaksu hyvitetään kokonaisuudessaan tatuoinnin hinnasta, kun tatuointi on valmis. Tämä tarkoittaa sitä, että useamman session vaativissa kuvissa varausmaksu hyvitetään viimeisellä sessiolla.

Mikäli joudut siirtämään aikaasi, ilmoita siitä hyvissä ajoin, viimeistään viikko ennen varattua aikaa. Ajan voi siirtää 2 kertaa, menettämättä varausmaksua.

Äkillisissä sairaustapauksissa aikaa voi siirtää yhden kerran niin, että varausmaksu siirtyy seuraavaan aikaan.

Tatuoijasta  johtuvassa ajansiirrossa varausmaksu siirtyy automaattisesti seuraavaan tatuointikertaan.
Yritys ei ole vastuussa asiakkaalle aiheutuneista välillisistä kuluista esim. peruutustilanteissa. Tähän lukeutuu mm. matkustus- ja majoituskulut.

Peruutukset ja ajansiirrot tapahtuu sähköpostitse.